Ajankohtaista

Toimistotalo Valaan saneeraus valmistui itäisen kantakaupungin ytimeen Kallioon

Valaan saneeraus on valmistunut. Raitiovaunut 1 ja 8 ovat juuri palanneet vanhalle reitilleen – niillä pääsee nyt suoraan oven eteen.

Kallion Kurvissa, osoitteessa Hämeentie 31 sijaitsevan toimistokiinteistö Valaan peruskorjaus on valmistunut sovitussa aikataulussa. Rakennus remontoitiin kauttaaltaan nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi moderniksi toimistotaloksi. Valmistuneessa kohteessa on noin 4500 m2 nykyaikaista muuntojoustavaa toimistotilaa seitsemässä kerroksessa. Ensimmäiset vuokralaiset muuttavat Valaaseen kesän aikana.

– Lähtökohtanamme oli suunnitella toimistokiinteistö, jonne sisään astuessa hymy nousee huulille ja tulee hyvä mieli. Olemme panostaneet raikkaaseen ja erottuvaan ilmeeseen, joka alkaa jo yhteisistä aulatiloista. Uudistus on toteutettu talon sijaintia ja aikakauden arkkitehtuuria kunnioittaen. Moderni talotekniikka taas varmistaa, että työskentely tiloissa sujuu mukavasti, luonnehtii Assain vuokrauksesta vastaava johtaja Tapio Reponen.

– Vuokraus on edennyt positiivisesti ja kesän aikana taloon muuttaa vuokralaisia jo neljään eri kerrokseen. Uusiakin mahtuu vielä. Valaasta löytyy toimitilaa kokoluokassa 200–1400 m2 itäisen kantakaupungin parhaalta paikalta, erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tuo yrityksesi tutustumaan Valaaseen, täällä viihdytte varmasti! Reponen jatkaa.

Raitiovaunut 1 ja 8 ovat juuri palanneet vanhalle reitilleen Helsinginkadulta Hämeentielle. Ratikalla pääsee aivan oven eteen. Myös bussipysäkit, Sörnäisten metroasema ja kaupunkipyörät löytyvät aivan läheltä. Hämeentien tulevaa pyöräkaistaa pitkin pääsee niinikään näppärästi perille.

Assai toivottaa uudet vuokralaiset lämpimästi tervetulleeksi. Tilat on mahdollista muokata jokaisen vuokralaisen tarpeiden mukaan yrityksen koosta riippumatta. Jokaisesta vuokratusta neliöstä lahjoitetaan 2 euroa Baltic Sea Action Groupille Itämeren suojeluun.

Lisätietoa Valaasta löydät täältä: valas.work