Ajankohtaista

Assai Commercialissa paljon meneillään

Yksityisomisteisen kiinteistöyhtiö Assai Commercial Oy:n kevät on alkanut vauhdilla. Vuodenvaihteessa tehtyjen kiinteistökauppojen jatkoksi yhtiö osti hiljattain S-Pankin hallinnoimalta Terrieri Kiinteistöt Ky:ltä Leppävaarassa sijaitsevan toimistotalon Laturinkuja 8.

”Laturinkuja 8 täydentää salkkuamme strategisesti. Siinä on hyvä kassavirta ja monia tulokulmia kohdekehittämisen näkökulmasta. Jatkamme aktiivisesti koko portfolion ja yhtiön kehittämistä”, kertoo toimitusjohtaja Otso Halsti.

Myös portfoliokohteiden kehitystyö on ollut aktiivista. Tänä keväänä on aloitettu esimerkiksi hankkeita koko portfolion energiatehokkuuden parantamiseksi, hiilijalanjäljen pienentämiseksi sekä kiertotalouden huomioimiseksi. Lisäksi vuokrausrintamalla on ollut kasvavaa aktiviteettia ja yhtiö on onnistunut tekemään lukuisia uusia vuokrasopimuksia.

”Meille jokainen portfoliokohde on yksilö ja kehitämme esimerkiksi palveluntuottajaverkoston jokaiselle kohteelle sopivaksi, kuitenkin kokonaisuus huomioiden. Se vaatii aktiivista hallintaa ja johtamista. Tällä hetkellä keskitymme erityisesti kohteiden energiatehokkuuteen, hiilijalanjälkeen sekä kiertotalouteen mm. Ecorealin ja L&T:n kanssa aloitettujen yhteistyöhankkeidemme kautta”, kommentoi yhtiön kiinteistöpäällikkö Antti Mäenpää.

”Vuoden alusta aloitettu tiivistetty yhteistyö välittäjien kanssa sekä hyvät suhteet jo olemassa oleviin vuokralaisiin ovat konkretisoituneet tänä keväänä lukuisina uusina vuokrasopimuksina”, lisää kohteiden vuokrauksesta vastaava Asset Manager Anu Rannila.

Assai Commercial on kiinteistösijoitus ja -kehitysyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti omistamiaan kohteita, joiden tulisi sijaita pääkaupunkiseudun liikenteen solmukohdissa.